برخی از مدعیان جریانی که خود را پایبندتر به نظام می داند و مدعی – به زعم بنده در حد شعار!- تبعیت محض از رهبری هستند هم دست کمی از برخی رقبای ظاهرا سیاسی خود ندارد! بعبارتی در این مساله نوعی وحدت فکری وجود دارد و اتفاقا این نکته نشان می دهد که تقسیم جامعه صرفا بر اساس جریان سیاسی، ...
برخی تلاش می کنند تا با سیاسی کردن مساله وحدت، آنرا به ضرورتی مقطعی تقلیل داده و صرفا در مقابل دشمن مشترک معنا کنند، حال آنکه وحدت مد نظر دین برای ایجاد تمدن اسلامی و حاکمیت ارزشهای اسلامی در جهان است.
هنرمندان فلسطینی با اجرای قطعه موسیقی «شکرا لایران» از حمایت های مادی و معنوی ایران از مردم و مقاومت فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی تشکر کردند.
افطاری «وحدت و مقاومت» در شب میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام، با حضور گروه های مختلف شیعه و سنی و نخبگان مطرح فرهنگی و فعالان عرصه وحدت و جهان اسلام در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد.
سلسله افطاری های «وحدت و مقاومت» با حضور شیعیان و اهل سنت در شهرهای مختلف ایران و شهرهای دیگری از جمله غزه، کویته، کراچی، اسلام آباد، تونس و ... برگزار خواهد شد.
بنده که یک فعال حامی فلسطین و نهضت جهانی اسلام هستم و به اصل «وحدت» در منظومه فکری انقلاب اسلامی اعتقاد کامل دارم، پس از سی و شش سال از پیروزی انقلاب احساس می کنم که اگر چه این اصل در سطح نظری همچنان مورد تایید حاکمیت است و خوشبختانه دچار استحاله نگردیده و به دیدگاه های تند ...
کسانی که با میراث معرفتی خاندان اهل بیت آشنا بودند، از قدیم به طور طبیعی به این موضوع التزام و اعتقاد داشتند. علمای بزرگ ما مثل شیخ مفید و شیخ طوسی و دیگران چنین روش و رویکردی داشتند و این میراثی است که در طول تاریخ شیعه وجود داشته است.
داوود فیرحی: اگر جوامع مسلمان شیعه و سنی بتوانند نشان بدهند که متحد هستند و اینطور نیست که تمدن اسلامی تمدن افراطی و رادیکالی هست می توانند به دنیا نشان بدهند که اسلام چهره صلح و اتحاد و همزیستی هم دارد
غلامرضا امامی، نویسنده و مترجم، ناصر برهان آزاد، مستندساز و منتقد، محمدحسین حقیقی، نویسنده و کارگردان، پوران درخشنده، نویسنده و کارگردان، مهدی زمان پور کیاسری، مستندساز و کارگردان، ماشاءالله شاهمرادی زاده، بازیگر و کارگردان، محمدحسین مهدویان، مستندساز و کارگردان، سمیه ...
در ادامه حمایت هنرمندان، ورزشکاران و استادان حوزه و دانشگاه از کاروان های «سرزمین برادری»، ناصر ابراهیمی، محمد پنجعلی و محمد مؤمنی نیز به این موج پیوستند.
محسن مؤمنی، رئیس حوزه هنری ضمن اعلام حمایت از کاروان سرزمین برادری گفت: ایران از لحاظ تنوع اقوام کم نظیر است و معمولاً بهترین رمان ها و بهترین داستان ها و بهترین فیلم ها در حوزه هایی به وجود آمده است که دارای تنوع فرهنگی و اقلیمی بوده است.