کاروان های ایران سرزمین برادری ساعت 20 چهارشنبه(18 اسفند) در راستای افزایش همبستگی و وحدت میان اقوام و مذاهب کشور سفر دو روزه خود را از تهران به استان های گلستان، کردستان و خراسان شمالی آغاز می کنند.

 اتحاد و همبستگی و وحدت میان اقوام و مذاهب کشور آنقدر بدیهی است که نیازی به توضیح و تبیین ضرورت ندارد، هرچند که عمدتا تاکید بر «وحدت» در حیطه نظر متوقف و کمتر وارد حوزه «تقریب عملی» شده است. بعد از اجرای موفقیت آمیز سفر جمعی از فرهیختگان حوزه و دانشگاه، نخبگان فرهنگی، هنرمندان، نویسندگان و ورزشکاران در قالب کاروان «سرزمین برادری1» در زمستان 93، به استان های گلستان، کردستان و سیستان و بلوچستان، امسال نیز نوزدهم و بیستم اسفندماه اتحادیه بین المللی امت واحده دومین کاروان سرزمین برادری را با همکاری مجمع حبل‌الله مشهد، مجمع وفاق اسلامی گنبد و گروه فرهنگی اخوت سنندج و همراهی جمعی از اصحاب فرهنگ و رسانه با هدف افزایش تعاملات میان فرهنگی و واقعی سازی تصویر ذهنی طرفین از یکدیگر به استان های کردستان، گلستان و خراسان شمالی اعزام می کند. هدف کاروان «ایران سرزمین برادری» برای تغییر ذهنیت های نادرست، شناخت بی واسطه اهل سنت و تعامل صادقانه با مردمان آن دیار است. فرهیختگان جوان حوزوی، دانشگاهی، هنری، همچون رضا امیرخانی(نویسنده)، محمد حسین قدمی(نویسنده)، علی‌اصغر کاویانی(کارشناس ادبیات داستانی انقلاب)، حجت الاسلام مسائلی (استاد حوزه علمیه و نویسنده کتب وحدتی)، ابراهیم اکبری دیزگاه(نویسنده و شاعر)، مهدی جمالی فر(هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی)، محمد صالح مفتاح (عضو سابق شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی)، محمد رضا عشوری مقدم (کارشناس مسائل جهان عرب و دبیر محتوایی گفتگوی ویژه خبری)، فروز رجایی فر (از دانشجویان پیرو خط امام و رئیس ستاد پاسداشت شهدای نهضت جهانی اسلام)، مجید اسطیری (داستان نویس و منتقد ادبی)، یوسف رحیمی (شاعر آئینی)، حجت الاسلام مجتبی نامخواه (کارشناس مسائل اجتماعی و مذهبی)، مهدی خالقی(مستند ساز)، حجت مدرسی(مسئول اداره ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی)، علی دلبریان (راوی دفاع مقدس)، محمد الهی( مدیر مدرسه دانشجویی حضرت مهدی) در این کاروان حضور دارند.




مطالب مرتبط

در کاروان «سرزمین برادری» چه گذشت؟

در کاروان «سرزمین برادری» چه گذشت؟

کاروان «سرزمین برادری» به سه استان سنی نشین کشور سفر کرد, گلستان، کردستان و سیستان و بلوچستان. «سرزمین برادری» رفت برای تغییر ذهنیت های نادرست، شناخت بی واسطه اهل سنت و تعامل صادقانه با مردمان آن دیار. کاروانی متشکل از اساتید حوزه و دانشگاه، نخبگان فرهنگی، هنرمندان، ...

|

ماموستا زان سلیمی در سرزمین برادری:روحانیون شیعه و سنی در مراسم مذهبی یکدیگر شرکت کنند

ماموستا زان سلیمی در سرزمین برادری:روحانیون شیعه و سنی در مراسم مذهبی یکدیگر شرکت کنند

امام جماعت و جمعه قشلاق شهرستان سنندج گفت: باید روحانیان شیعه و سنی در مراسم مذهبی یکدیگر شرکت و از تبادل‌نظر و چاره‌اندیشی‌های همدیگر نیز استفاده کنند.

|

کاروان 'ایران، سرزمین برادری' مهمان مردم کردستان

کاروان 'ایران، سرزمین برادری' مهمان مردم کردستان

کاروان 'ایران، سرزمین برادری' متشکل از 35 تن از نخبگان دانشگاهی، حوزوی، فرهنگی، هنری و رسانه ای شامگاه چهارشنبه13 اسفند 1395 وارد شهر سنندج شده و به مدت 2 روز مهمان مردم این استان است.

|

دهباشی: کاروان سرزمین برادری آغاز یک سفر ذهنی بود

دهباشی: کاروان سرزمین برادری آغاز یک سفر ذهنی بود

دهباشی گفت: سفرهایی مثل سرزمین برادری می تواند یک آغاز باشد. همان سفر چند روزه در پایان و در بازگشت به تهران تمام نشد و در اغلب دوستان آغاز یک سفر ذهنی بود.

|

کاروان ایران، سرزمین برادری (۲) با هدف تقویت ارتباطات میان نخبگان شیعه و سنی در ایران وارد استان گلستان شد.

کاروان "ایران، سرزمین برادری (۲)" با هدف تقویت ارتباطات میان نخبگان شیعه و سنی در ایران وارد استان گلستان شد.

صالح کاهانی مسئول کاروان ایران سرزمین برادری استان گلستان و عضو مجمع وفاق اسلامی صبح امروز در جمع نخبگان و فرهیختگان طلاب شیعه و سنی شرق گلستان در دانشگاه گنبدکاووس اظهار داشت: برای نخستین بار کاروان ایران سرزمین برادری در سال 93 به استان گلستان و برخی استان‌های کشور سفر کرد.

|