محسن مؤمنی، رئیس حوزه هنری ضمن اعلام حمایت از کاروان سرزمین برادری گفت: ایران از لحاظ تنوع اقوام کم نظیر است و معمولاً بهترین رمان ها و بهترین داستان ها و بهترین فیلم ها در حوزه هایی به وجود آمده است که دارای تنوع فرهنگی و اقلیمی بوده است.
در ادامه حمایت هنرمندان، ورزشکاران و استادان حوزه و دانشگاه از کاروان های «سرزمین برادری»، محسن مؤمنی شریف نیز به این موج پیوست.
رئیس حوزه هنری ضمن تشکر از فعالین مدنی که دغدغۀ وحدت و پیوند اقوام و مذاهب ایرانی را دارند، گفت: از دوستانم در اتحادیۀ بین المللی امت واحده تشکر می کنم به خاطر ابتکاری که به خرج داده اند و این کاروان را ساماندهی کرده اند. این کاروان در کنار تقویت پیوندهای میان مذهبی باعث می شود گروه هایی از هنرمندان عزیزمان هم با فرهنگ، آداب، رسوم و مذهب اقوام مختلف ایرانی، به ویژه هم وطنان اهل سنت در استان های مختلف، آشنا بشوند.
محسن مؤمنی با اشاره به اینکه ایران از لحاظ تنوع اقوام کم نظیر است، اظهار داشت: معمولاً بهترین رمان ها و بهترین داستان ها و بهترین فیلم ها در حوزه هایی به وجود آمده است که دارای تنوع فرهنگی و اقلیمی بوده و از این جهت هم این کاروان ها گام مهمی برای آشنایی هنرمندان با فرهنگ های محلی است و امیدوارم که این ابتکار ادامه پیدا کند.
مؤمنی همچنین دربارۀ اهمیت پرداختن به مسئلۀ وحدت گفت: ما به لحاظ موقعیتی در منطقه ای قرار داریم که دائماً از سوی بیگانگان و کسانی که استقلال کشور ما را نمی خواهند، در حال تهدید هستیم و آن چیزی که می تواند ما را در برابر این نوع تهدیدها مقاوم و مصون کند، وحدت است. خوشبختانه در دوره ای که ما هستیم کشور به لحاظ وحدت اقوام و مذاهب، در بهترین وضعیت قرار دارد و نمونه اش را هم چند روز پیش، در راهپیمایی 22 بهمن، مشاهده کردیم. ما باید شاکر و قدردان وحدت به وجود آمده میان اقوام و مذاهب گوناگون ایران باشیم.
رئیس حوزه هنری در پایان رسالت هنرمندان کشور را در ترویج این وحدت یادآور شد و افزود: ما هنرمندان می توانیم این نعمت بزرگ را برای دیگران هم تبیین کنیم و اجازه ندهیم دیگرانی که دوستدار ما نیستند بتوانند در وحدت ما خدشه ایجاد کنند. همچنین اهالی فرهنگ باید مراقب باشند و به مسائلی نپردازند که موجب خدشه دار شدن این وحدت بی نظیر می شود.