در روز جهانی همبستگی با مسلمانان میانمار، برنامه های مختلفی در سرتاسر دنیا برای اعلام حمایت و همبستگی با مسلمانان مظلوم این کشور برگزار شد.
روز 24 جولای که از طرف تشکلهای غیردولتی بعنوان روز جهانی حمایت از مسلمانان مظلوم میانمار تعیین شده بود تجمعاتی در کشورهای مختلف برگزار شد.آنچه در ادامه می آید گزارشی کوتاه از این تجمعات است:
مالزی
در مالزی و در مقابل دفتر نمایندگی سازمان ملل، دهها تن از فعالان مسلمان تجمع نمودند. در پایان این تجمع، درخواست رسمی این تظاهرات کنندگان از سازمان ملل برای جلوگیری از نسل کشی مسلمانان در میانمار را توسط دکتر عزمی، نماینده گروه سیتیزن اینترنشنال به دست نماینده سازمان ملل در این کشور دادند.
انگلستان
در انگلستان، جمعی از مسلمانان در مقابل سفارت میانمار در لندن تجمع کردند. مسعود شجره مسوول موسسه حقوق بشر اسلامی لندن ضمن اشاره به تجمعات مالزی، اندونزی، ایران و... در این روز، گفت: قدرتهای منطقه ای باید هر چه زودتر جلوی این نسل کشی را بگیرند. وی همچنین از سکوت خانم سان سو کی که مورد حمایت غرب است و برنده جایزه صلح نوبل نیز شده ولی از این اخراج مسلمانان حمایت می کند بشدت انتقاد کرد.
پاکستان
همچنین در پاکستان، جمعی از مسلمانان با برگزاری یک راهپیمایی علیه سکوت سازمان ملل و دولت میانمار شعار دادند. حمزه شهید، رئیس گروه وطن دوستان پاکستان از دولت پاکستان خواست که برای حفظ جان مسلمانان بی گناه میانمار اقدامی را انجام دهد.
اعضای مجلس وحدت مسلمین پاکستان نیز طی یک تظاهرات اعتراض آمیز پس از نماز جمعه، مراتب اعتراض شدید خود را از کشتار مسلمانان میانمار ابراز داشتند. در این تظاهرات که علمای شیعه و سنی در آن شرکت داشتند تاکید شد که یک سوی این کشتار سکوت مجامع حقوق بشری و غربیهاست.
تایلند
گروهی از جوانان مسلمان تایلندی نیز برای چندمین بار تجمعی اعتراضی را علیه دولت دیکتاتور میانمار برگزار نمودند. در این تجمع که در مقابل مرکز نهادهای دولتی بانکوک برگزار شد، ضمن اعتراض به عدم پذیرش پناهندگان میانماری در این کشور خواستار دخالت دولت برای جلوگیری از کشتار مسلمانان شدند.
آشار، مسوول فدراسیون دانشجویان مسلمان تایلند در این تجمع گفت: مسلمانان روهینگیا قربانی شده اند ولی اخبار آنجا به درستی منتشر نمی شود! دانشجویان تجمع کننده نیز با سر دادن شعارهایی چون «قتل عام روهینگیا را متوقف کنید» مراتب اعتراض خود را اعلام کردند.
هند
هندوستان نیز که دو روز قبل در ایالت پنجاب این کشور، یک راهپیمایی گسترده برگزار شده بود،در این روز شاهد برگزاری تجمعی گسترده در مقابل سفارت میانمار در دهلی نو بود. رییس مجلس مشورتی مسلمانان هند در این تجمع اعتراض آمیز خواستار مداخله دولت هند برای پایان دادن به کشتار مسلمانان و قطع رابطه دولت هند با دولت میانمار شد.
ظفر الاسلام خان با ابراز تعجب از سکوت مجامع بین المللی در برابر قتل عام و جنایت علیه بشریت گفت: متاسفانه رسانه های بین المللی نیز به طور مداوم با پنهان کردن اخبار مربوط به قتل هزاران نفر از مردم بی گناه میانمار دراین جنایات سهیم هستند.
اندونزی
جوانان مسلمان اندونزیایی نیز که کشورشان فعالیت سیاسی جهت اعمال فشار علیه دولت برمه را آغاز نموده نیز با برگزاری تظاهراتی خواستار جلوگیری از قتل عام مسلمانان در میانمار شدند
ایران
صدها دانشجوی ایرانی نیز در این روز در مقابل دفتر سازمان ملل تجمع کردند و خواستار اقدام عاجل مجامع حقوق بشری برای جلوگیری از نسل کشی مسلمانان در برمه شدند. در این تجمع که فعالان دانشجویی حضور داشتند، چند جوان ایرانی و غیرایرانی نیز سخنرانی کردند و بیانیه مشترک همه تجمعات جهانی نیز قرائت گردید.