در حال بارگذاری ...

رئیس حوزه هنری که در شاخه آسیایی کاروان الی بیت المقدس حضور دارد، درباره فضای موجود در کاروان گفت: مواقع بسیاری به یاد جبهه های خودمان می افتم و همان صفا و صمیمیت در کاروان وجود دارد.

«محسن مومنی شریف» رئیس حوزه هنری که در کاروان جهانی الی بیت المقدس است، درباره علت همراهی اش با این کاروان گفت: روحیه من با این نوع کارها سازگار است و هر چند دیگر جوان نیستم اما چون در فرهنگ انقلاب اسلامی و متن دفاع مقدس بزرگ شده ام، دوست داشتم که در این کاروان باشم.

وی با اشاره به حرکت این کاروان درایام نوروز افزود: علاوه بر این مقتعدم باید مسئله فلسطین همیشه زنده باشد و رژیم صهیونیستی همیشه احساس خطر کند چرا که مسئله فلسطین مسئله اصلی جهان اسلام است و هر امری که موجب فراموشی این مسئله بشود انحرافی است.

*راهپیمایی الی بیت المقدس باید مداوم باشد

مومنی با اشاره به اتفاقات یوم النکبه سال گذشته، تأکید کرد: کسانی هم که سال گذشته در سوریه و لبنان به مرز فلسطین اشغالی رفتند و تعدادی هم به شهادت رسیدند کار مهمی انجام دادند و این گونه کارها اقدامات تاثیرگذاری است که باید باشکوه تر برگزار شود و مداوم باشم.

وی درباره رابطه کاروان جهانی الی بیت المقدس با حوزه هنری، گفت: حوزه هنری از نخستین روزهای کارش به مسئله فلسطین پرداخته است و هیچ جا مثل حوزه هنری و هنرمندان انقلاب به فلسطین نپرداخته است.

رئیس حوزه هنری افزود: حتی در کشورهای عربی که سابقه طولانی در این مسیر دارند به اندازه هنرمندان ایرانی نسبت به این موضوع اهتمام نداشته اند و ما در حوزه هنری خودمان را نسبت به این موضوع مسئول می دانیم.

وی ادامه داد: الان هم اعضا و همکاران حوزه هنری در این کاروان زیاد هستند؛ از جمله آقای فیض و برخی دوستان شاعرمان و همچنین آقای قدمی و برخی دوستان از حوزه هنری یزد و بیرجند نیز حضور دارند.

مؤمنی درباره فضای کاروان در ایامی که با آن همراه شده است نیز تصریح کرد: در مواقع بسیاری به یاد جبهه های خودمان می افتم و آن دوران خیلی برای من تداعی شد.

وی افزود: همان صفا و صمیمیت و همان شور و شوق در کاروان الی بیت المقدس وجود دارد و آن ویژگی ها که به عنوان فرهنگ جبهه مشهور شد را در این کاروان می بینم.

*سفر با کاروان الی بیت المقدس در مخاطب شناسی خارجی به حوزه هنری کمک می کند

رئیس حوزه هنری همچنین درباره حضور افرادی در کشورهای دیگر در کاروان نیز گفت: از نگاه هنری و هنرمندان انقلاب می توانم بگویم که این فرصت خوبی است که ما در جمع افرادی از کشورهای دیگر هستیم.

وی افزود: بیان ما الان به شکلی است که بیشتر به دنبال مخاطب داخلی هستیم و نگاهی به مخاطب خارجی نداریم، در حالی که آرمان های انقلاب اسلامی در موارد زیادی آرمان هایی برای همه انسان هایی است که به دنبال تغییر هستند. لذا این می تواند به ما کمک کند که با دیگران ارتباط برقرار کنیم، حساسیت های آنها را درک کنیم و در کارها آنها را رعایت کنیم و مواردی که ممکن است باعث شود آنها زبان ما را نفهمند، پرهیز کنیم.

محسن مؤمنی در بخش دیگری از گفت وگوب خود با فارس درباره نتیجه این کاروان و راهپیمایی 30 مارس بیان داشت: حتما راهپیمایی 30 مارس باشکوه برگزار خواهد شد و در این شکی نیست.

وی افزود: همین که مردم جهان متوجه این امر شده اند و از قاره های مختلف در این مراسم وجود دارند خود به خود به اهمیت این راهپیمایی می افزاید لذا حدس می زنم که خبر این راهپیمایی را بایکوت کنند و سعی کنند مسائلی پیش بیاورند که موجب در سایه رفتن این قضیه شود که می تواند از جمله آنها مسئله سوریه و یا اجلاس عراق باشد.

مؤمنی در پاسخ به این سؤال که درباره تهدیدات اسرائیل علیه راهپیمایی جهانی الی بیت المقدس چه فکر می کند، گفت: از اسرائیل هیچ چیزی بعید نیست و به هر حال این رژیم، رژیمی افراطی است و از جنایت لذت می برد و واقعاً اگر بتواند مانند روز النکبه سال گذشته که فلسطینی های سوریه را کشتند بعید نیست کاری انجام دهند.

وی افزود: البته به نفع اسرائیل نیست که اقدامی صورت دهد چرا که در این صورت این مسئله در سال آینده باشکوه تر برگزار خواهد شد و مسئله روز زمین زنده نگه داشته خواهد شد.

محسن مومنی در ادامه این گفت وگو درباره آثار همراهی اش با کاروان در حوزه هنری گفت: حوزه هنری یک ارگان انقلابی است و باید این روحیه انقلابی همیشه در حوزه هنری بماند و اگر از این روحیه جدا و خالی بشویم، حوزه هنری شبیه دیگر جاها خواهد شد و سطح کاری خودش را از دست خواهد داد.

وی افزود: من فکر می کنم که در سال های اخیر تلاش شده روحیه انقلابی گری در حوزه هنری بیشتر شده و حاکم شود؛ مثلاً همکارانی که در این سفر حضور دارند و در کارهای مشابه به این شرکت داشته و دارند یا در کارهای توأم با خطری که حضور دارند به ویژه دوستان مستندساز در همین راستا هستند.

رئیس حوزه هنری درباره تولیدات هنری درباره فلسطین در حوزه هنری و کمبود آن گفت: شاید ما به لحاظ تبلیغی زیاد فعال نبودیم چراکه انصافاً در همین مدت با موضوع بیداری اسلامی کارهای خوبی صورت گرفته است و در سال گذشته «عصر سوره بیداری اسلامی» برگزار شد که آنجا برخی آثار دیده شد.

وی افزود: هم در بخش موسیقی و هم در بخش تجسمی همکاران هنرمند ما برای همدردی با مردم بحرین مراسم داشتند و دو روزی جمع شدند و احساس خودشان را آنجا در قالب کارهایشان که انجام دادند، عرضه کردند.

مؤمنی با تأکید بر اینکه باید فعالیت هایی از این دست در حوزه هنری فراگیر شود، تصریح کرد: ما داریم به این سمت می رویم به ویژه در ادبیات و در موسیقی فعالیت های خوبی داشتیم.

رئیس حوزه هنری افزود: در بخش موسیقی حوزه هنری، 105 ساعت تولید موسیقی داشتیم که بیشتر به موضوع انقلاب، دفاع مقدس و بیداری اسلامی مرتبط است اما رسانه ای که این کارها را منعکس کند، نداریم و ما آثار را در اختیار صداوسیما می گذاریم و بعضاً پخش می شود و گاهی پخش نمی شود؛ مثلا برای انتخابات و انقلاب اسلامی دو سرود خوب یکی متعلق به آقای پرنیان بود که متأسفانه این کارها یک بار هم از صداوسیما پخش نشد در حالی که امیدوار بودیم که در آن ایام این کارها پخش شود و مردم لذت ببرند چراکه همه کارشناس ها و حتی آقای ضرغامی هم می گفتند که کارهای خوبی است اما پخش نشد لذا علت اینکه برخی از این کارها دیده نمی شود نبود یک رسانه فراگیر است.




مطالب مرتبط

کاروان جهانی الی بیت المقدس

کاروان جهانی الی بیت المقدس

این حرکت جهانی با هدف معطوف سازی توجهات جهانی به مساله آزادسازی قدس شریف و مساله بازگشت آوارگان فلسطینی و همچنین جریان سازی خبری علیه رژیم صهیونیستی و مطرح کردن این رژیم به عنوان اشغالگر و ام الفساد منطقه و ایجاد هویت بین الادیانی و بین المللی حول مساله آزادسازی قدس شریف ...

|

تحلیل و بررسی کاروان الی بیت‎المقدس در میزگردی با حضور حسین رویوران، فروز رجایی‎فر و سیدسلیم غفوری

فلسطین؛ أرض‎المسلمین (قسمت اول)
تحلیل و بررسی کاروان الی بیت‎المقدس در میزگردی با حضور حسین رویوران، فروز رجایی‎فر و سیدسلیم غفوری

فلسطین؛ أرض‎المسلمین (قسمت اول)

. در سال 2006 اتفاق مهم‎تری افتاد و آن اعتماد عمومی به گروه‎‎های مقاومت اسلامی بود. انتخابات 2006 منتهی به 61 درصد رأی به «حماس» و 39 درصد بقیه گروه‎‎های فلسطینی از جمله «فتح» شد. این واقعیت نشان داد که گروه‎‎های اسلامی، هم در صحنه عمل رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‎نشینی از غزه ...

|

کاروان الی بیت‎المقدس و نقش حرکتهای مردمی در حمایت از مردم فلسطین در گفتگو با شیخ الإسلام؛

حضور مردم در صحنه با انگیزه الهی!
کاروان الی بیت‎المقدس و نقش حرکتهای مردمی در حمایت از مردم فلسطین در گفتگو با شیخ الإسلام؛

حضور مردم در صحنه با انگیزه الهی!

حسین شیخ الاسلام، دبیر ستاد عالی کاروان:جنس این حرکتها را حضرت امام ابداع کردند و حالا که 33 سال از آن زمان میگذرد، همان روش در سایر کشورهای اسلامی که تحت ستم بودند علیه دیکتاتورها استفاده میشود.

|

نظرات کاربران