شاخه آسیایی کاروان جهانی الی بیت المقدس ساعاتی پیش وارد ترکیه شد.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه بین المللی امت واحده، پس از آنکه دولت ترکیه –با وجود پیگیری های انجام شده- از دادن ویزا به اعضای پاکستانی و افغانستانی شاخه آسیایی کاروان جهانی الی بیت المقدس خودداری کرد و همچنین از اعضای هندی نیز مبلغ 60 دلار دریافت نمود، این کاروان وارد کشور ترکیه شد تا پس از برگزاری چند برنامه در شهرهای آنکارا و استانبول، به وسیله کشتی، از بندر اسکندرون به کشور لبنان برود تا در سی ام مارس، به سمت مرزهای فلسطین اشغالی حرکت کند.
کاروانی که امروز وارد کشور ترکیه شد شامل اعضایی از کشورهای هند، مالزی، اندونزی، ایران، آذربایجان، بحرین، عراق و تاجیکستان می باشد. گفتنی است مابقی کاروان هم اکنون در ایران هستند و به صورت هوایی به این کاروان خواهند پیوست.در ترکیه نیز تشکل «مظلوم در» و برخی تشکلهای دیگر، همراه این کاروان خواهند بود.
این حرکت جهانی با هدف معطوف سازی توجهات جهانی به مساله آزادسازی قدس شریف و مساله بازگشت آوارگان فلسطینی و همچنین جریان سازی خبری علیه رژیم صهیونیستی و مطرح کردن این رژیم به عنوان اشغالگر و ام الفساد منطقه و ایجاد هویت بین الادیانی و بین المللی حول مساله آزادسازی قدس شریف ...
در پی انتشار فایل ویدیویی در شبکه های اجتماعی و برخی پایگاه های اینترنتی که در آن یکی از ماموران نیروی انتظامی برخورد زننده ای با اتباع افغانستان داشت، جمعی از تشکل های مردمی و دانشجویی ایرانی در نامه ای سرگشاده به فرمانده نیروی انتظامی، نسبت به این اقدام زننده اعتراض کردند.
. در سال 2006 اتفاق مهمتری افتاد و آن اعتماد عمومی به گروههای مقاومت اسلامی بود. انتخابات 2006 منتهی به 61 درصد رأی به «حماس» و 39 درصد بقیه گروههای فلسطینی از جمله «فتح» شد. این واقعیت نشان داد که گروههای اسلامی، هم در صحنه عمل رژیم صهیونیستی را وادار به عقبنشینی از غزه ...