دستگاه های امنیتی رژیم صهیونیستی خود را برای مقابله با راهپیمایی میلیونی الی بیت المقدس که قرار است روز 30 مارس (11 فروردین) برگزار شود، آماده می کنند.
سازماندهندگان راهپیمایی میلیونی "الی بیت المقدس" که قرار است 30 مارس همزمان با روز زمین برگزار شود، اعلام کردند که هزاران نفر از فعالان صلح طلب از تمامی قاره های جهان خود را به کشورهای مجاور سرزمین اشغالی رسانده و در این روز از لبنان، مصر، اردن، غزه، کرانه باختری و دیگر اراضی اشغالی سال 1948 به سمت قدس حرکت خواهند کرد.
در این روز همچنین تظاهرات هایی نیز در مقابل سفارتخانه های رژیم صهیونیستی در پایتخت های کشورهای جهان برگزار خواهد شد.
به نوشته معاریو، ارتش رژیم صهیونیستی نگران آن است که در این راهپیمایی نیز همانند راهپیمایی سال گذشته در سالروز اشغال فلسطین(یوم النکبه) تعداد زیادی از مردم به داخل فلسطین اشغالی نفوذ کنند.
سال گذشته در راهپیمایی که آوارگان فلسطینی در روز زمین و سالروز اشغال فلسطین در مرزهای سوریه و لبنان با فلسطین اشغالی برگزار کردند، نظامیان صهیونیست به سمت آنها تیراندازی کرده و 20 نفر از آنها را شهید و تعداد زیادی را زخمی کردند.
همواره این سوال در میان فعالین شبکههای اجتماعی مطرح است که بالاخره باید چطور و چگونه در برابر این نفوذ صهیونیستی ایستاد؟ برخی قائلند که باید به این اقدامات بیتوجهی کرد؛ برخی دیگر تاکید به واکنش و نظردهی زیر مطالب منتشره دارند و دستهای هم باور دارند باید حسابهای مشابه ...
این حرکت جهانی با هدف معطوف سازی توجهات جهانی به مساله آزادسازی قدس شریف و مساله بازگشت آوارگان فلسطینی و همچنین جریان سازی خبری علیه رژیم صهیونیستی و مطرح کردن این رژیم به عنوان اشغالگر و ام الفساد منطقه و ایجاد هویت بین الادیانی و بین المللی حول مساله آزادسازی قدس شریف ...
این باور که بدون همراهی همه مسلمین و رفع همه اختلافات سیاسی، نمی توان به آرمانهای مشترک دست پیدا کرد را کسانی که در وسط میدان هستند به خوبی درک می کنند هر چند تلگرام نشینان متوجه آن نباشند.
جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاههای شهر تهران بر آن شدند تا در شب هفتم محرم که متعلق به حضرت علی اصغر علیه السلام و بزرگداشت نوزاد شهید کربلاست، مظلومیت شهدای کودک فلسطینی را نیز فریاد بزنند.