شاخه آسیایی کاروان الی بیت المقدس متشکل از فعالان کشورهای اندونزی، مالزی، هندوستان، پاکستان، نپال، سریلانکا، افغانستان، ایران، آذربایجان، ترکیه، عراق و بحرین و …است.
استاندار کرمان گفت: کاروان حمایت از مردم فلسطین با نام «الی بیت المقدس» که پنجشنبه شب با استقبال گرم مسئولان محلی و مردم وارد استان کرمان شد بود ساعت یک بامداد جمعه این استان را ترک کرد.
وی افزود: کاروان حمایت از مردم فلسطین با نام «الی بیت المقدس» پس از استقبال گرم مردم استان کرمان برای ادامه سفر خود به سمت استان قم حرکت کرد.
نجار تصریح کرد: این کاروان متشکل از اساتید دانشگاهی، روزنامه نگاران و افرادی با ملیت های مختلف بودند.
شاخه آسیایی کاروان الی بیت المقدس که متشکل از فعالان کشورهای اندونزی، مالزی، هندوستان، پاکستان، نپال، سریلانکا، افغانستان، ایران، آذربایجان، ترکیه، عراق و بحرین و …است.
این کاروان با هدف احقاق حق آوارگان فلسطینی مبنی بر بازگشت به وطن، توقف یهودی سازی بیت المقدس، برقراری صلح در منطقه و نابودی اسرائیل، مشارکت بدنه های مردمی از ادیان، ملل و فرهنگ های مختلف بر سر مسئله فلسطین و قدس و... از روز 19 اسفندماه سال جاری حرکت خود را از دهلی نو آغاز کرده است.
سپس این کاروان به پاکستان عزیمت کرده که مورد استقبال رهبران شیعی و سنی مذهب پاکستانی قرار گرفتند.
قرار است نمایندگانی از 100 کشور دنیا و از ادیان و مذاهب گوناگون در سه شاخه اروپایی، آفریقایی و آسیایی که وجه مشترک همگی ایشان ضدصهیونیستی بودن آن ها است در کاروانی با نام «کاروان جهانی به سوی قدس» تظاهراتی در مرزهای فلسطین به پا کنند.
اعضای کاروان ها در 30 مارس 2012 مطابق با 10 فروردین از سه مسیر زمینی و یک مسیر هوایی از نقاط مختلف جهان وارد اردن شده و به همراه آوارگان فلسطینی به صورت پیاده به سوی مرز شرقی کرانه باختری تظاهرات عظیمی برپا می کنند.
گفتنی است بیش از یک هزار و 200 نفر از چهار قاره آمریکا، آفریقا، اروپا و آسیا در این کاروان حضور دارند و اعضای کاروان آزادی الی بیت المقدس از 80 کشور دنیا هستند.