در حال بارگذاری ...

شاخه آسیایی کاروان الی بیت المقدس متشکل از فعالان کشورهای اندونزی، مالزی، هندوستان، پاکستان، نپال، سریلانکا، افغانستان، ایران، آذربایجان، ترکیه، عراق و بحرین و …است.

استاندار کرمان گفت: کاروان حمایت از مردم فلسطین با نام «الی بیت المقدس» که پنجشنبه شب با استقبال گرم مسئولان محلی و مردم وارد استان کرمان شد بود ساعت یک بامداد جمعه این استان را ترک کرد.

وی افزود: کاروان حمایت از مردم فلسطین با نام  «الی بیت المقدس» پس از استقبال گرم مردم استان کرمان برای ادامه سفر خود به سمت استان قم حرکت کرد.

نجار تصریح کرد: این کاروان متشکل از اساتید دانشگاهی، روزنامه نگاران و افرادی با ملیت های مختلف بودند.

شاخه آسیایی کاروان الی بیت المقدس که متشکل از فعالان کشورهای اندونزی، مالزی، هندوستان، پاکستان، نپال، سریلانکا، افغانستان، ایران، آذربایجان، ترکیه، عراق و بحرین و …است.

این کاروان با هدف احقاق حق آوارگان فلسطینی مبنی بر بازگشت به وطن، توقف یهودی سازی بیت المقدس، برقراری صلح در منطقه و نابودی اسرائیل، مشارکت بدنه های مردمی از ادیان، ملل و فرهنگ های مختلف بر سر مسئله فلسطین و قدس و... از روز 19 اسفندماه سال جاری حرکت خود را از دهلی نو آغاز کرده است.

سپس این کاروان به پاکستان عزیمت کرده که مورد استقبال رهبران شیعی و سنی مذهب پاکستانی قرار گرفتند.

قرار است نمایندگانی از 100 کشور دنیا و از ادیان و مذاهب گوناگون در سه شاخه اروپایی، آفریقایی و آسیایی که وجه مشترک همگی ایشان ضدصهیونیستی بودن آن ها است در کاروانی با نام «کاروان جهانی به سوی قدس» تظاهراتی در مرزهای فلسطین به پا کنند.

اعضای کاروان ها در 30 مارس 2012 مطابق با 10 فروردین از سه مسیر زمینی و یک مسیر هوایی از نقاط مختلف جهان وارد اردن شده و به همراه آوارگان فلسطینی به صورت پیاده به سوی مرز شرقی کرانه باختری تظاهرات عظیمی برپا می کنند.

گفتنی است بیش از یک هزار و 200 نفر از چهار قاره آمریکا، آفریقا، اروپا و آسیا در این کاروان حضور دارند و اعضای کاروان آزادی الی بیت المقدس از 80 کشور دنیا هستند.




مطالب مرتبط

ایده هایی برای دفاع واقعی! از قدس

ایده هایی برای دفاع واقعی! از قدس

هر اتفاقی می‌افتد خیلی‌ها اولین سؤالشان این است که چه ایده‌ای دارید که اجرا کنیم؟ درباره مسأله اخیر قدس برخی پیشنهاد‌ها مطرح می شود.

|

تحقق آرمانها روی آسمانها!

تحقق آرمانها روی آسمانها!

این باور که بدون همراهی همه مسلمین و رفع همه اختلافات سیاسی، نمی توان به آرمانهای مشترک دست پیدا کرد را کسانی که در وسط میدان هستند به خوبی درک می کنند هر چند تلگرام نشینان متوجه آن نباشند.

|

چرا فکر تقریبی به جریان سیاسی ربط ندارد؟
نمونه هایی از رفتارهای غیرتقریبی طرفداران دوجناح سیاسی

چرا فکر تقریبی به جریان سیاسی ربط ندارد؟
نمونه هایی از رفتارهای غیرتقریبی طرفداران دوجناح سیاسی

برخی از مدعیان جریانی که خود را پایبندتر به نظام می داند و مدعی – به زعم بنده در حد شعار!- تبعیت محض از رهبری هستند هم دست کمی از برخی رقبای ظاهرا سیاسی خود ندارد! بعبارتی در این مساله نوعی وحدت فکری وجود دارد و اتفاقا این نکته نشان می دهد که تقسیم جامعه صرفا بر اساس جریان سیاسی، ...

|

شیعه ی انگلیسی کیست؟

شیعه ی انگلیسی کیست؟

یک عدّه‌ای خیال میکنند اثبات تشیّع به این است که انسان به بزرگان مورد اعتقاد اهل سنّت و دیگران بنا کند مدام بدوبیراه گفتن؛ نه، این خلاف سیره‌ی ائمّه است. اینکه شما می‌بینید رادیوها یا تلویزیون‌هایی در دنیای اسلام به وجود می‌آید که کار آنها این است که به‌عنوان شیعه و به نام ...

|

ده نکته درباره وحدت و افراطیون

ده نکته درباره وحدت و افراطیون

برخی تلاش می کنند تا با سیاسی کردن مساله وحدت، آنرا به ضرورتی مقطعی تقلیل داده و صرفا در مقابل دشمن مشترک معنا کنند، حال آنکه وحدت مد نظر دین برای ایجاد تمدن اسلامی و حاکمیت ارزشهای اسلامی در جهان است.

|

نظرات کاربران