در حال بارگذاری ...

رئیس کاروان آسیایی از کشور هندوستان گفت: بیت المقدس به عنوان کانون و قلب اسلام نباید به فراموشی سپرده شود و همه مردم برای دفاع از آن بپاخیزند.

فیروز میتی بوروالا در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار فارس در دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: افتخار من این است که در خروش کاروان زمینی همراه هستم و یک کاروان هوایی هم مستقیم از مصر، سوریه و لبنان در مرزهای فلسطین اشغالی به ما خواهند پیوست.

وی افزود: بیت المقدس به عنوان کانون و قلب اسلام نباید به فراموشی سپرده شود باید مردم همواره این حرکت پویا و مستمر را ادامه دهند و در تمام اذهان نجات فلسطین و استقلال مردم مظلوم آن مطرح باشد.

رئیس کاروان آسیایی از کشور هندوستان تصریح کرد: فلسطین کشوری ژئوپلتیکی برای جهان اسلام است و این کاروان در حرکت است تا بیت المقدس را آزاد کند و مردم دنیا باید مقاومت کنند تا بیت المقدس مقاوم بماند.

میتی بوروالا گفت: در این کاروان از همه مردم جهان نمایندگانی از جمله عیسوی های هندی، یهودی و... که نوعدوست و آزادیخواه هستند و دلشان برای مردم ستمدیده و مظلوم فلسطین می تپد، حضور دارند و این کاروان را حمایت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: وقتی ما می گوییم بهار عرب و بیداری اسلامی این تنها یک شعار نیست بلکه یک قدم بزرگ علیه تمام استکبار جهانی و مستبدان تاریخ است که مرکز و کانون بیداری اسلامی کشور ایران است.

رئیس کاروان آسیایی از کشور هندوستان بیان داشت: در حرکت بهار اسلامی و بیداری اسلامی، جهت های مختلفی وجود دارد ولی همه از تفکر اسلامی برخوردارند و با هدف مبارزه با استبداد و نجات اسلام تلاش می کنند.

فیروز میتی بوروالا گفت: انقلاب اسلامی ایران یک عامل، الگو و منشأ حرکت بیداری اسلامی که اکنون غربی ها آن را بهار عرب می نامند، بوده است.

وی افزود: تفکر امام خمینی (ره) طی 35 سال، کانون نجات و آزادی فلسطین و جهانی شدن اسلام بوده است.

وی بیان داشت: ما با شعار امسال در بیت المقدس، در حرکت هستیم.

 




مطالب مرتبط

کاروان جهانی الی بیت المقدس

کاروان جهانی الی بیت المقدس

این حرکت جهانی با هدف معطوف سازی توجهات جهانی به مساله آزادسازی قدس شریف و مساله بازگشت آوارگان فلسطینی و همچنین جریان سازی خبری علیه رژیم صهیونیستی و مطرح کردن این رژیم به عنوان اشغالگر و ام الفساد منطقه و ایجاد هویت بین الادیانی و بین المللی حول مساله آزادسازی قدس شریف ...

|

متن کامل سخنرانی دکتر الویری در نماز جمعه اهل سنت زاهدان

متن کامل سخنرانی دکتر الویری در نماز جمعه اهل سنت زاهدان

تاکید بر اخوت و برادری به عنوان شالوده جامعه دینی، اشاره به افراد و جریان های وحدت­گرا در کنار افراد و جریانات وحدت­گریز، تاکید بر راهبردی دانستن مساله وحدت نه تاکتیکی دیدن آن و درخواست از حضور کاروان علما و نخبگان اهل سنت در تهران مهمترین محورهای سخنان ایشان بود که به عنوان ...

|

در دانشگاه زاهدان برگزار شد:

آسیب شناسی وحدت در گفت و گوی نخبگان شیعه و سنی
در دانشگاه زاهدان برگزار شد:

آسیب شناسی وحدت در گفت و گوی نخبگان شیعه و سنی

روزگاری بود که اسلام غریب شده بود. آتاترک خلافت اسلامی را حذف کرد و پس از آن مظاهر اسلامی را از بین برد. از حجاب گرفته تا حروف الفبای قرآنی که در زبان ترکی استفاده می شد. در ایران هم این مبارزه را آغاز کردند. طوری که در آن دوره هر کس از اسلام حرف می زد عقب مانده و مرتجع خوانده می شد. ...

|

نظرات کاربران