در حال بارگذاری ...

اعضای کاروان جهانی الی بیت المقدس در کراچی، ضمن محکوم کردن سکوت جامعه جهانی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی، تأکید کردند که اسرائیل نمی تواند قدس را پایتخت خود قرار دهد.

 اعضای کاروان جهانی الی بیت المقدس به همراه سفیر فلسطین و سخنگوی "بنیاد فلسطین پاکستان"، با برگزاری کنفرانس مطبوعاتی در شهر کراچی پاکستان، بیانیه ای صادر کردند که متن آن بدین شرح است:

کاروان جهانی الی بیت المقدس حرکتی برای اعلام همبستگی با مردم مظلوم فلسطین است.

ما معتقدیم که اسرائیل تهدید جدی برای فلسطین و به خصوص فلسطینیان محسوب شده و حرکت این کاروان در واقع تلاشی برای نشان دادن این واقعیت و احیای حمایت جهانی از نهضت فلسطین است.

پاکستان یک کشور بزرگ است که همیشه نقش کلیدی در دیپلماسی بین المللی ایفا کرده است. پاکستان از نهضت فلسطین حمایت کرده و رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسد. فلسطین به کمک مستمر پاکستان و همه کشورهای اسلامی نیاز دارد.

ما معتقدیم که مسئله فلسطین یک مسئله جهانی است و رژیم صهیونیستی با سرکوب فلسطینیان و محروم کردن آنان از حقوق مشروع و قانونی خود، تهدیدی جدی برای صلح جهانی و منطقه ای به شمار می رود.

حرکت این کاروان جهانی به معنای وحدت ملت ها بر ضد اسرائیل است چون رژیم صهیونیستی تهدید جدی برای کل بشریت محسوب می شود.

طبق قوانین بین المللی، قدس بخشی از اسرائیل نیست اما دورویی سازمان های مربوطه در این باره شرم آور است. برخی از اعضای مهم جامعه جهانی با دیدار از قدس دست به اقدامی شرم آور زدند.اسرائیل نمی تواند قدس را پایتخت خود معرفی کند و نمی تواند دفاتر دولتی خود را در آنجا مستقر کند.

غزه از سال 2007 تحت اشغال قرار دارد و پنج سال محاصره این شهر را به یک زندان تبدیل کرده است. دست کم 1.5 میلیون فلسطینی به خاطر این اقدام زندانی شده اند که این رقم کمی نیست. اگرچه غزه با فاجعه انسانی روبرو است اما تا کنون هیچ اقدامی بر ضد رژیم صهیونیستی انجام نشده است. این در حالی است که 20 نفر دیگر نیز در حملات اسرائیلی ها به غزه کشته شدند.

جامعه جهانی کجاست؟ چرا سازمان ملل طبق وظایف تعریف شده خود، جلوی جنایات رژیم صهیونیستی و متحدانش را نمی گیرد؟ چرا در قبال مسئله فلسطین استانداردهای دوگانه ای تعریف می شود؟ آمریکا، انگلیس و برخی کشورهای اروپایی نباید مهره ای در دست رژیم صهیونیستی باشند.

ما از ملت پاکستان و سایر کشورهای جهان می خواهیم تا 30 مارس را روز ملت فلسطین اعلام کرده و تظاهراتی در حمایت از این مردم مظلوم برگزار کنند. ما خواهان برپایی راهپیمایی و اجرای برنامه های ویژه در این روز هستیم.

30 مارس، راهپیمایی جهانی به سوی بیت المقدس انجام می شود و بنابراین این روز باید در سراسر جهان برگزار شود.

اعضای کاروان جهانی الی بیت المقدس از همه نقاط جهان و بدون در نظر گرفتن رنگ و نژادشان، از چهار سوی مرز اسرائیل به سمت قدس  راهپیمایی خواهند کرد.

ما همچنین اقدام ارتش آمریکا در کشتار 18 غیرنظامی افغان از جمله 9 کودک و 3 زن را محکوم می کنیم.

نمایندگان 42 کشور جهان از جمله مالزی، اندونزی، فیلیپین و هند در حال حاضر در پاکستان به سر می برند و 27 نماینده از پاکستان نیز به این کاروان ملحق خواهند شد.

نمایندگان آسیایی این کاروان 15 مارس (25 اسفند) وارد ایران شده و سپس با عبور از ترکیه و از مرز لبنان به سمت فلسطین خواهند رفت.




مطالب مرتبط

کاروان جهانی الی بیت المقدس

کاروان جهانی الی بیت المقدس

این حرکت جهانی با هدف معطوف سازی توجهات جهانی به مساله آزادسازی قدس شریف و مساله بازگشت آوارگان فلسطینی و همچنین جریان سازی خبری علیه رژیم صهیونیستی و مطرح کردن این رژیم به عنوان اشغالگر و ام الفساد منطقه و ایجاد هویت بین الادیانی و بین المللی حول مساله آزادسازی قدس شریف ...

|

تحلیل و بررسی کاروان الی بیت‎المقدس در میزگردی با حضور حسین رویوران، فروز رجایی‎فر و سیدسلیم غفوری

فلسطین؛ أرض‎المسلمین (قسمت اول)
تحلیل و بررسی کاروان الی بیت‎المقدس در میزگردی با حضور حسین رویوران، فروز رجایی‎فر و سیدسلیم غفوری

فلسطین؛ أرض‎المسلمین (قسمت اول)

. در سال 2006 اتفاق مهم‎تری افتاد و آن اعتماد عمومی به گروه‎‎های مقاومت اسلامی بود. انتخابات 2006 منتهی به 61 درصد رأی به «حماس» و 39 درصد بقیه گروه‎‎های فلسطینی از جمله «فتح» شد. این واقعیت نشان داد که گروه‎‎های اسلامی، هم در صحنه عمل رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‎نشینی از غزه ...

|

کاروان الی بیت‎المقدس و نقش حرکتهای مردمی در حمایت از مردم فلسطین در گفتگو با شیخ الإسلام؛

حضور مردم در صحنه با انگیزه الهی!
کاروان الی بیت‎المقدس و نقش حرکتهای مردمی در حمایت از مردم فلسطین در گفتگو با شیخ الإسلام؛

حضور مردم در صحنه با انگیزه الهی!

حسین شیخ الاسلام، دبیر ستاد عالی کاروان:جنس این حرکتها را حضرت امام ابداع کردند و حالا که 33 سال از آن زمان میگذرد، همان روش در سایر کشورهای اسلامی که تحت ستم بودند علیه دیکتاتورها استفاده میشود.

|

نظرات کاربران