در حال بارگذاری ...

کنفرانس خبری تعدادی از اعضای کاروان آسیایی که زودتر به سوریه سفر کرده بودند و جمعی از نمایندگان گروههای فلسطینی که میزبان کاروان در سوریه هستند امشب در سوریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه بین المللی امت واحده،  در ابتدای این کنفرانس خبری آقای احمد عبدالکریم که میزبان کاروان آسیایی در سوریه است به برخی مشکلات قاره کهن آسیا که حل شده اند اشاره کرد و افزود: اما هنوز مشکلی قدیمی در آسیا وجود دارد که همانا مساله فلسطین است و علت حل نشدن این مشکل نیز بی عرضگی مسلمانان و آسیایی ها نیست بلکه مواجهه ما با دشمنی قدار و جنایتکار، علت بقاء این مشکل بوده است.

ایشان سپس به کاروان آسیایی که از راه دور به اینجا می آید خیر مقدم گفت و آنرا اقدامی تاریخی در یک قاره تاریخی و کهن دانست و برای این کاروانیان آرزوی موفقیت نمود. وی همچنین از دولت مصر خواست که با این کاروان همکاری کند تا بتواند به اهداف بزرگ خود نائل شود.

سپس بشیرالدین شرقی از کشور هند ایراد سخن نمود و گفت: این کاروان نتیجه تمرکز یک ساله ما در هند بر این کار است. وی افزود: البته مردم هند عموما از مساله فلسطین و غزه اطلاع کافی ندارند ولی با شروع این حرکت، خیلی ها با این مساله آشنا شدند. وی در ادامه به مسیر طی شده توسط کاروان اشاره نمود و پس از اشاره به مشکلات کاروان در هند و پاکستان، از استقبال گرم ایرانی ها در شهرهای مختلف از این کاروان تقدیر نمود. وی با اشاره به حضور دکتر احمدی نژاد در مراسم دانشگاه تهران، از آن اقدام نیز تقدیر نمود.

وی افزود: این کاروان برای وحدت آسیا آن هم حول محور فلسطین و شکست محاصره غزه تشکیل شده است. در هند ما صدها دین و هزاران اندیشه و عقیده متفاوت داریم اما امروز همه آنها حول مساله فلسطین وحدت پیدا کرده اند.

در ادامه این کنفرانس خبری حجه الاسلام یوسف عباس، عضو سوریه ای کاروان سخن گفت و ضمن اشاره به اینکه ما باید زودتر از اینها چنین حرکتی را در آسیا شکل می دادیم افزود: همین نقطه شروع نیز نقطه بسیار مبارکی است و از ثمرات خون پاک شهیدان کشتی ماوی مرمره است که باعث شدند روحی تازه و خونی نو در رگ حرکتهای مردمی حول مساله فلسطین شکل بگیرد. کشتی آزادی غزه به ایجاد حرکتهای مردمی جدیدی در مساله مقابله با اسرائیل دامن زد.

وی افزود: این حرکت از هند آغاز شد ولی به همه این قاره پهناور گسترش یافت و امروز مردم سراسر این قاره همراه این کاروان اند. وی با اشاره به اینکه قبل از حرکت این کاروان خیلی از مردمان آسیا درباره مشکلات غزه چیزی نشنیده بودند افزود: امروز با مشارکت 15 کشور آسیایی در این کاروان، اطلاعات مردم در این رابطه افزایش یافته است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت غزه گفت: در هیچ جای تاریخ نخوانده ایم که دولتی، کودک و پیر و جوان یک منطقه را یک جا زندانی بکند لذا این کاروان تمرکز خود را بر آزادی خواهی و مقابله با این ظلم فاحش قرار داد. وی افزود: امروز اگر هر انسان آزادی خواه مسائلی که در غزه جریان دارد را ببیند و حرکتی نکند قطعا نمی تواند در مقابل وجدانهای بیدار و وجدان خودش جوابگو باشد. وی این حرکت را انجام وظیفه ای کوچک در مقابل وظایف سنگینی که در قبال فلسطین داریم دانست.

سپس آقای علاء الدین زعتری، نماینده دارالفتاء سوریه سخن گفت و با اشاره به پیروزی های پی در پی ما در مقابل اسرائیل آرزو کرد که این روند همچنان ادامه بیابد و به نصرت نهایی بیانجامد. وی با ارائه تحلیلی در این رابطه گفت: این پیروزی ها از سال 1973 و با شکست اسرائیل در قنیطره شروع شد و با شکستهای پی در پی اسرائیل در لبنان ادامه پیدا کرد که نقطه اوج آنها پیروزی حزب الله بر اسرائیل در جنگ سی و سه روزه بود و بعد هم ارتش اسرائیل در مقابل فرزندان فلسطین در غزه شکست خوردند. وی تداوم این پیروزیها را همراهی آزادی خواهان سراسر جهان در دفاع از غزه دانست و این مسیر را مسیری عاشورایی نامید.  

وی افزود: با حضور کاروان آزادی و کاروان شریان حیات و اینک کاروان آسیایی ما احساس می کنیم که پیروزی های ما تداوم خواهند داشت. ما یقین داریم که پیروزی نهایی ما نزدیک است چرا که ما روی روند و مسیر پیروزی قرار داریم.

گفتنی است این جمع قرار است امشب با خالد مشعل، معاون سیاسی حماس نیز دیدار کنند و او را در جریان مسائل کاروان آسیایی قرار دهند. در صورت امکان اخبار این جلسه نیز از طریق سایت امت واحده باطلاع خواهد رسید.




مطالب مرتبط

امروز، جشن پیروزی مردم و مقاومت غزه در تهران

امروز، جشن پیروزی مردم و مقاومت غزه در تهران

به مناسبت پیروزی مردم و مقاومت فلسطینی در جبهه نظامی و سیاسی بر دشمن صهیونیستی، امروز چهارشنبه ساعت 18 کارناوال موتوری و جشن پیروزی در چهارراه ولیعصر برگزار خواهد شد.

|

جریان شناسی انتخابات پارلمانی در رژیم صهیونیستی

آرایش احزاب سیاسی رژیم صهیونیستی و جناح بندی ها و ائتلاف های موجود در انتخابات پارلمان نوزدهم تفاوت چندانی با جناح بندی های پارلمان هجدهم ندارد چرا که همچنان چالش ها و مسائل اختلاف برانگیز که منشاء این جناح بندی هاست، وجود دارد. از این رو، نگاهی اجمالی به وضعیت پارلمان هجدهم ...

|

نظرات کاربران