همزمان با حضور کاروان آسیایی شکست حصر غزه به ایران، 200 نفز از نمایندگان مجلس مجلس شورای اسلامی بخشی از حقوق ماهانه خود رابه مردم غزه تقدیم کردند.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه بین المللی امت واحده، متن کامل این بیانیه که در پایان جلسه علنی امروز مجلس قرائت شد به این شرح است : مطلع شدیم جمعی از فعالان عرصه صلح جهانی و حقوق بشر از حوزه اسیا و اقیانوسیه کاروانی انسان دوستانه به سمت نوار غزه راه اندازی کردند.
این خبر برای ما از دو جهت مسرت بخش است : نخست انکه تاکنون کمتر شاهد حرکت های بشردوستانه بین المللی در حوزه اسیا بوده ایم و اعلام خبر اعزام کاروان اسیایی همبستگی با مردم فلسطین مژده احیای فعالیت هایی از این دست را در قاره کهن به همراه دارد.
دوم آنکه این حرکت از سوی تشکل های مردمی سامان یافته است و جای بسی خرسندی است که استمرار این گونه حرکت ها به تشکیل جریان مردمی پیگیری حقوق بشر و مبارزه با ظلم ، فارغ از دولت ها و حکومت ها بینجامد.
بدیهی است در حرکت های بین المللی که وجدان های اقوام و مذاهب و ملیت های گوناگون در ان دخیل است باید جهت گیری ها به سمتی باشد که اختلافات میان فرهنگی سبب تشتت و تفرقه نگردد و بی تردید ظلم های رژیم نژادپرست صهیونیستی به مردم غزه و بخصوص کودکان و زنان بی دفاع یکی از جهات مشترک همکاری است بلکه بیشترین جهت این همکاری است.
ما نمایندگان مجلس ضمن اعلام حمایت از هر گونه تلاش برای مبارزه با ظلم و حمایت از محرومین و مستضعفان با کاروان اسیایی همبستگی با مردم فلسطین اعلام همراهی می کنیم و بر اساس فهرست ضمیمه بخشی از حقوق ماهانه خود را جهت کمک به مردم مسلمان مقاوم و مظلوم غزه تقدیم می کنیم.
امید آنکه روزی شاهد برگزاری رفراندومی مردمی باحضور تمامی فلسطینیان بومی آن سرزمین از مسلمان، مسیحی و یهودی بوده و شاهد برچیده شدن رژیم نژاد پرست اسرائیل باشیم.
همچنین علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از پایان جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس اظهار داشت: کاروان کمک رسانی به غزه که کاروانی آسیایی است و کشورهای آسیایی در آن حضور دارند به ایران رسیده لذا ما به آنها خیر مقدم می گوییم.
وی افزود: تلاش نمایندگان این بود که این کمک رسانی ها به غزه مستمرا ادامه داشته باشد.
لاریجانی ضمن تشکر از این کاروان ابراز امیدواری کرد که به خوبی از این کاروان که چند روزی میهمان ایران هستند استقبال شود.
وجه مشترک بحران سوریه و پس از آن عراق، با جریان شیرازی در این است که هر دو عملا عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را نشانه رفته اند. بحران سوریه و عراق بدنه اهل سنت دنیا را از ایران جدا ساخته و جریان شیرازی نیز به دنبال جدا کردن شیعیان جهان از ایران است.
اخیرا اتفاقی در سطح دول عربی رخ داد که بار دیگر ثابت کرد که سران کشورهای عرب اساسا رویکرد متعصبانه مذهبی یا قومی ندارند! چند سال قبل در ایام جنگ 22 روزه و پس از آن جنگ 8 روزه و 51 روزه غزه مظلوم که دولتهای عربی در مقابل کشتار بیرحمانه مردم
دائما اشتباهات موجود در نظام عراق و سوریه و... به پای ایران نوشته می شود به این اعتبار که ایران یک قدرت منطقه ای است و طبعا باید بتواند جلوی آنها را بگیرد! مثلا می گویند مالکی چرا فلان کار را کرد؟ یا چرا این مساله در سوریه اصلاح نشده است یا چرا فلان حادثه در یمن رخ داد و قس علیهذا