-٨٠ درصد از مردم هند روزی یک دلار درآمد دارند. با اینحال ما توانستیم حدود ١٠٠ هزار دلار کمک مردمی برای غزه جمع آوری کنیم. کمکهای کاروان با توجه به شرایط دولت مصر فقط پزشکی خواهد بود. قصد داریم یک آمبولانس به غزه هدیه کنیم.اطلاع داریم در پاکستان نیز علیرغم فاجعه سیل و مشکلاتی که تروریسم در آنجا ایجاد کرده است مقادیر زیادی پول جمع آوری شده است.
فیروز فعال سیاسی فرهنگی هندی ساکن بمبئی و نماینده هندی کاروان آزادی غزه است. او در سال ١٩٧٨ فعالیتهای خود را با فعالیتهای محیط زیست آغاز کرد. با تغییر سیاستهای دولت هند وی فعالیتهای خود را بر مقابله با سیاستهای نئولیبرالی دولت متمرکز کرد. پس از تخریب مسجد تاریخی بابری بدست هندو های افراطی در سال ١٩٩٢ فعالیتهای وی بر اتحاد بین مسلمانان و هندوها متمرکز شد. وی مبدع کاروان آسیایی و از چهره های شاخص رسانه های هندی در مسئله فلسطین است. متنی که در ادامه می آید گزیده ای از صبحتهای او درباره شکل گیری کاروان آسیایی و اهداف آن است.
- حرکت فلسطین مسئله اساسی و ژئوپولیتیک عصر حاضر است. این قضیه به نماد مبارزه با امپریالیسم تبدیل شده است. مسئله انتفاضه امروز جهانی شده و بدون ایجاد یک حرکت جهانی ما به آزادی فلسطین دست نخواهیم یافت. ما نیاز به ایجاد یک جریان جهانی برای جبهه مقاومت داریم.
- کاروان آسیایی چهار هدف عمده را دنبال می کند : آزادی فلسطین - شکست حصر غزه – بایکوت نظام آپارتاید اسرائیل – اتحاد میان ملل آسیایی.
- بین صهیونیسم و یهودیت باید تمایز قائل شد. ما اعتقاد داریم رژیم اسرائیل یک دولت صهیونیستی است. و صهیونیسم مبنای نژادپرستی دارد و از استعمار و اشغالگری تبعیت می کند. ایدئولوژی آنها بر مبنای برتریت قوم یهود شکل گرفته است.حامی اصلی صهیونیسم امپریالیسم است. امروز همه مردم دنیا متوجه شده اند که خطرناک تر از صهیونیستها،مسیحیان صهیونیست هستندٌ.
- فلسطین کشوری آسیایی است. ما بعنوان قاره آسیا تا به حال هیچ حرکت مشترکی در مورد مسئله فلسطین نداشته ایم و کار خود را بصورت مستقل در کشورهای خود انجام می دادیم. واقعیت این است که دولتهای آسیایی عمدتا تحت فشار و نفوذ آمریکا هستند. به همین علت ما نیاز به انجام یک حرکت ضد امپریالیستی داریم. فلسطین وجه مشترک این اتحاد ماست
- مسئله کشمیر همیشه باعث درگیری مردم هند و پاکستان بوده است،اما این کاروان عامل اتحاد ما شده است.
- به سبب جنگ غزه اسرائیل روز به روز حامیان خود را از دست می دهد. حرکتهای جهانی زیادی از طرف کشورهای غربی و عربی شکل گرفته است. آسیا نیز باید این حرکت را تسریع کند. ما باید به هر طریقی که ممکن است حصر غزه را بشکنیم. این ظرفیت از سوی ملتهای آسیایی وجود دارد. در قضیه کاروان ٢٠ کشور در یک بازه زمانی شش ماهه از این حرکت پشتیبانی کردند.
- اثر جریانات مردمی باعث فاصله گرفتن ترکیه از اسرائیل شده است. همین امروز مطلع شدیم دولت مصر در آستانه انتخابات پارلمان به اعضای کاروان ویزای رایگان داده است.دولت پاکستان برای ٤٣ نفر از هندیها اجازه عبور از پاکستان را داده است. دولت هند نیز اعلام کرده کاروان را تا مرز پاکستان اسکورت خواهد کرد.
- اعضای کاروان هند مجموعه وسیعی از اتحادیه های کارگری،گروههای چپ، خبرنگاران و مذاهب مختلف اعم از هندو،مسلمان، برهمن، یهودی، مسیحی، بودایی و ... است. جوانان زیر سی سال بخش عمده ای از اعضای کاروان را تشکیل می دهند.
- پس از برنامه ریزیهای اولیه برای تشکیل کاروان آسیایی سایتی را برای این قضیه در هند در نظر گرفتیم. افراد زیادی با ما تماس گرفتند و در نهایت با هدف اینکه پس از بازگشت از غزه برای فلسطین نیرو جمع کرده باشیم این عده را گزینش کردیم.
- اسرائیلی ها پس از اطلاع از کاروان آسیایی سعی کردند آن را یک کاروان اسلامی نشان دهند. اما اعضای کاروان از اقوام و طوایف و مذاهب مختلف هستند و این قضیه برای آنها ضربه سنگینی خواهد بود. ما با توجه به تجربه انقلاب مردم هند علیه استعمارگران انگلیسی جریانی را طرح ریزی کردیم که بر وجهه انسانی قضیه فلسطین تاکید کند. مسئله فلسطین مسئله اصلی بشریت امروز است.
- در بیانیه شاه عالم مالزی کاروان آسیایی اعلام کردیم بیت المقدس مرکز تقدس همه ادیان است و اسرائیل صلاحیت اداره آن را ندارد.
- مردم غزه از ما انتظار کمک مالی ندارند. آنها برای اهداف متعالی و انسانی خود تلاش می کنند. ما باید همه گونه از لحاظ سیاسی آنها را پشتیبانی کنیم.
- هند امروز بیش از ٥٠% تجهیزات نظامی خود را از اسرائیل خریداری می کند. تلاش ما این است که این رابطه تضعیف شود.
- دولت مصر حدود دو صفحه شرط برای ورود کاروان آسیایی به خاک خود از طریق بندر العریش و سپس غزه از طریق مرز رفح را به ما داد. البته این اجازه فقط شامل اقلام دارویی برای مردم غزه می شود.
- ما این کاروان را به انجام نمی رسانیم که آن را تمام کرده و سپس به خانه هایمان برگردیم. ما یک کمیته هماهنگی آسیایی با عضویت سه نماینده از هر کشور تشکیل می دهیم. تا برنامه های بعدی را با قدرت بیشتری به انجام برسانیم. در مارس و می سال آینده میلادی ٢ کاروان دیگر به غزه خواهند رفت که ما نیز در آن حضور خواهیم داشت. سعی ما بر این است که تا آزادی کامل غزه حداقل سالی یک کاروان را به آنجا روانه کنیم. برای کاروانهای بعدی سعی می کنیم از طریق مرز دریا وارد غزه شویم.
- ٢٧ دسامبر دومین سالگرد حمله به نوار غزه است. کاروان در آن تاریخ در غزه خواهد بود و اعضای آن در مراسمات سالگرد پیروزی در جنگ شرکت خواهند کرد. ملاقات با مسئولین، مردم، آسیب دیدگان و مجروحین جنگ، خانواده های شهدا، فعالان اجتماعی و ... از برنامه های کاروان در مدت اقامت در غزه خواهد بود. کمیته استقبال از کاروان نیز در غزه تشکیل شده است.
- ٨٠ درصد از مردم هند روزی یک دلار درآمد دارند. با اینحال ما توانستیم حدود ١٠٠ هزار دلار کمک مردمی برای غزه جمع آوری کنیم. کمکهای کاروان با توجه به شرایط دولت مصر فقط پزشکی خواهد بود. قصد داریم یک آمبولانس به غزه هدیه کنیم.اطلاع داریم در پاکستان نیز علیرغم فاجعه سیل و مشکلاتی که تروریسم در آنجا ایجاد کرده است مقادیر زیادی پول جمع آوری شده است.
- آمریکا، غرب و اسرائیل روز به روز در ایجاد اختلاف بین مردمان کشورهای ما نقش داشته اند. آزادی فلسطین در حقیقت آزادی خود ماست. نلسون ماندلا بعد از آزادی آفریقای جنوبی گفت : ما نیمی از استقلال خود را به دست آورده ایم. استقلال واقعی ما زمانی است که فلسطین آزاد شود.
- در هند کتابی با عنوان مهاتما گاندی و دیدگاه وی در مورد آزادی فلسطین چاپ شده است. در این کتاب آمده است که وی در دوران مبارزات آزادی بخش خود هیچ اعتقادی به تشکیل دولت صهیونیستی نداشته است. در رای گیری سازمان ملل برای شکل گیری دولت اسرائیل نیز هند به این قطعنامه رای منفی داد.
- تلاش انقلاب هند و مبارزانی چون مهاتما گاندی و جواهر لعل نهرو یک همبستگی تاریخی برای فلسطین بوده است. این همبستگی تا ترور راجو گاندی ادامه داشت. یکی از خبرنگارانی که در این سفر همراه ماست از قول یاسر عرفات تعریف می کرد که در دیداری که با یاسر عرفات پنج هفته قبل از ترور راجو گاندی داشتم عرفات به من هشدار داد که سرویسهای اطلاعاتی قصد ترور وی را دارند.
- ببرهای تامیل در سریلانکا سالهای سال آموزشهای خود را از اسرائیلیها میگرفتند.
- سران کشورهای تشکیل دهنده جنبش عدم تعهد هر کدام به شکلی با تغییر ساختار یا حذف فیزیکی از جریان رهبری کشورهای جهان سوم حذف شدند و تبدیل به متحد اصلی آمریکا شدند. برای مقابله با این امر ما باید از طریق جریانهای مردمی اتحاد خود را با مردم فلسطین احیا کنیم.
- ایران امروز نقش اصلی را در اتحاد کشورهای آسیایی ایفا می کند. نقشی که متاسفانه چین و هند باید آن را انجام می دادند.
- کاروان ٢ دسامبر از دهلی حرکت خود را آغاز خواهد کرد. و ٤ دسامبر وارد پاکستان می شود و در لاهور کاروان پاکستان به آن خواهد پیوست. سپس از طریق کویته به سمت زاهدان حرکت می کند. و در ایران در شهرهای زاهدان کرمان اصفهان قم تهران تبریز برنامه خواهد داشت و سپس وارد ترکیه می شود و از ترکیه به سوریه خواهد رفت و از سوریه بوسیله کشتی به مصر میرود و از آنجا از طریق گذرگاه رفح وارد غزه می شود.